Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Програма обміну для бізнес-лідерів «SABIT»: актуальні ініціативи

07 Лютого 2023 17:02

Програма обміну для бізнес-лідерів «SABIT»: актуальні ініціативи

Програма «SABIT» (SABIT - Special American Business Internship Training Program) – це програма обміну бізнес-лідерами Міністерства торгівлі США.

За допомогою двотижневих галузевих програм у Сполучених Штатах приватний сектор США, професійні асоціації, навчальні заклади та федеральні, державні та місцеві урядові установи США передають передовий досвід США лідерам бізнесу з Євразії, Південної Азії та Європи. Учасники дізнаються від своїх колег із США, як приватний сектор сприяє інноваціям, інвестиціям та економічному зростанню.

SABIT дає значні дипломатичні та комерційні результати, знайомлячи учасників програми з бізнес-практикою, стандартами та технологіями США.

З моменту заснування програма «SABIT» підготував понад 7000 учасників з Євразії і понад 570 слухачів з інших країн, включаючи країни Африки, Латинської Америки, Південної Азії та Європи. SABIT згенерувала понад 1,3 мільярда доларів експорту США до Євразії з моменту свого запуску завдяки партнерству між бізнесами, яке вона допомагає створити. 

Двотижневі програми обміну бізнес-лідерами SABIT розширюють можливості для економічного зростання та торгівлі між Сполученими Штатами та їх іноземними партнерами. Тридцятирічні програми SABIT сприяють транскордонним відносинам шляхом відвідування американських компаній, галузевих асоціацій, виробничих підприємств, ферм, університетів, федеральних, державних і місцевих урядових установ, а також виставок.

Структура програми «SABIT»

SABIT проводить свої навчальні програми у США, запрошуючи бізнес-професіоналів із певних галузей до Сполучених Штатів приблизно на два тижні. SABIT розробляє кожну програму спеціально для цільової галузі. Компоненти кожної програми можуть включати:

  • Відвідування компаній США та зустрічі з колегами з промисловості США
  • Відвідування великих виставок США
  • Освітні семінари, що проводять на теми, пов’язані з бізнесом:
    • Управління проєктами
    • Бізнес- та стратегічне планування
    • Галузеві стандарти та сертифікати
    • Маркетинг і брендинг
    • Розвиток МСБ

Віртуальне програмування SABIT

У 2020 році SABIT представила віртуальне програмування. Ці віртуальні події відрізняються за розміром і структурою, і адаптовані до аудиторії регіону, країни або галузі. Щоб отримати повний список минулих і майбутніх віртуальних подій, відвідайте сторінку віртуального програмування.

Регіони SABIT

З моменту створення програма «SABIT» співпрацювала з багатьма країнами, галузями та кваліфікованими професіоналами для досягнення своєї мети - сприяння зростанню ринку та економічним партнерствам. SABIT протягом багатьох років була особливо активним у наступних регіонах: Євразії і Центральній Азії, Південній Азії та Європі.

Актуальні програми

Наразі відкрито прийом заявок для участі у Програмі управління відходами (SABIT Waste Management for Eurasia).

До участі запрошують фахівців у сфері управління відходами.

Дати програми: 22 квітня - 6 травня 2023 року.

Заявки розглядатимуть від таких країн: Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Таджикистану, Туркменистану, України та Узбекистану.

Кінцевий термін подачі заявок - понеділок, 20 лютого 2023 року.

Більше інформації та анкету можна знайти за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності