Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Понад три сотні підприємств увійшли до каталогу «Експортний потенціал Львівщини»

31 Січня 2023 11:07

Понад три сотні підприємств увійшли до каталогу «Експортний потенціал Львівщини»

Департамент економічної політики Львівської обласної військової адміністрації презентував оновлене друковане видання каталогу «Експортний потенціал Львівщини».

Формує каталог сектор з питань підтримки експорту департаменту, його постійно оновлюють та доповнюють.

Головна мета каталогу – підвищити впізнаваність та конкурентоспроможність підприємств області на міжнародних ринках. Сам експортний каталог – це двомовне промоційне видання, на сторінках якого презентовано підприємства з ілюстрацією виробництв або продукції, а також контактними даними.

«В оновленій версії представили 306 експортоорієнтованих підприємств області основних галузей промисловості: будівельної, деревообробної, легкої, машинобудівної, меблевої, металообробної, поліграфічної, харчової та хімічної. Також в оновленому виданні вперше представили й підприємства сфери послуг», – розповів директор департаменту економічної політики Степан Куйбіда.

Сектор з питань підтримки експорту й надалі приймає від експортоорієнтованих компаній Львівської області заявки на розміщення інформації у наступних редакціях каталогу.

Форма для заповнення

профілю про підприємство за посиланням.

Для розміщення інформації у каталозі потрібно заповнити форму (українською та англійською мовами), а також надати фотографії логотипу підприємства та продукції.

Заповнену форму щодо презентації продукції підприємства у каталозі потрібно надіслати на електронну пошту сектору з питань підтримки експорту: exportservice.loda@gmail.com

За більш детальною інформацією звертайтесь до сектору з питань підтримки експорту департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації:

Підготовка друкованого видання каталогу стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми «Конкурентоспроможна економіка України».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності