Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Експорт українських рибних продуктів дикого вилову до КНР

25 Січня 2023 16:56

Експорт українських рибних продуктів дикого вилову до КНР

Державне агентство меліорації та рибного господарства України з посиланням на інформацію Держпродспоживслужби повідомляє, що наразі поновлено діалог стосовно відкриття ринку Китайської Народної Республіки для українських рибних продуктів дикого вилову.

Для забезпечення їх можливого експорту планують організувати онлайн-інспекцію українських потужностей з виробництва рибних продуктів.

Так, з метою створення сприятливих умов для реалізації експортного потенціалу та розширення присутності вітчизняної рибної продукції дикого вилову на зовнішніх ринках, Держрибагентство проводить роботу щодо вивчення зацікавлення з боку потенційних експортерів такої продукції до ринку Китайської Народної Республіки.

У разі зацікавленості підприємства (установи, організації) в експорті української рибної продукції дикого вилову до КНР, Держрибагентство просить надсилати на електронну пошту: economy@darg.gov.ua таку інформацію:

  • найменування підприємства (установи, організації);
  • поштова адреса;
  • контактна особа, номер телефону та електронна пошта.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності