Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Запрошення до участі у Paris Fashion Week для представників індустрії моди

17 Січня 2023 17:02

Запрошення до участі у Paris Fashion Week для представників індустрії моди

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» разом із Західноукраїнським кластером індустрії моди надає можливість презентувати колекцію свого бренду міжнародним баєрам, отримати PR- та маркетингову підтримку від fashion-консультантки Джен Сідарі (Jen Sidary), CEO та засновниці компанії «ANGEL FOR FASHION».

Продемонструйте свою колекцію осінь/зима 2023 на Тижні моди у Парижі в ексклюзивному шоурумі з 6 до 10 березня 2023 року та презентуйте свій бренд іноземним баєрам, інфлюенсерам та пресі.

Paris Fashion Week – це зіркова подія, яку відвідують сотні тисяч людей майже з усього світу. Минулого сезону український шоурум відвідали баєри з США, Канади, Туреччини, Казахстану, Франції, Японії, Саудівської Аравії та багатьох інших країн.

Шість успішних українських брендів вже брали участь в українському шоурумі під час Paris Fashion Week у вересні 2022 року, що стало можливим за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Оскільки цього сезону у нас стислі терміни, внеобхідно мати зразки сезону осінь/зима 2023 на завершальній стадії виробництва та бути готовими відправити колекцію до Парижу до 24 лютого 2023 року, щоб вона прибула до 3 березня 2023 року.

Також потрібно надати готові line sheets, лукбуки та лайфстайл зображення для шоуруму до 27 лютого. Програма не несе відповідальності за будь-які колекції, які надходять із запізненням, або бренди, які не дотримуються встановлених термінів.

Реєстрація

Для презентування колекції баєрам із США, Європи та Канади птрібно зареєструватися до 19 січня 2022 року за посиланням.

Головна мета ініціативи – розширити ринки збуту українських дизайнерів на зовнішні ринки, щоб світ побачив і дослідив їх величезний талант. Ця ініціатива є продовженням попередніх заходів USAID, спрямованих на підтримку фешн-індустрії в Україні – зокрема, восени 2021 та навесні 2022 років.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує українські МСП та стартапи у можливостях розширення експорту та виходу на нові ринки.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності