Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Завершено європейський аудит щодо експорту українських ягід

16 Листопада 2022 11:14

Завершено європейський аудит щодо експорту українських ягід

За результатами аудиту системи державного контролю за мікробіологічним забрудненням продуктів нетваринного походження, призначених для експорту до Європейського Союзу, а саме: ягід лохини, малини та чорниці, що розпочався у 2021 році, Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів успішно подолала останній етап перевірок та офіційно пройшла місію, що стало можливим завдяки злагодженій роботі багатьох фахівців та профільних асоціацій. Пре це повідомляє Держпродспоживслужба.

Генеральний директорат з питань безпечності харчових продуктів та охорони здоров’я DG SANTE Європейської комісії за сприяння фахівців Держпродспоживслужби в онлайн-форматі, з 1 до 11 червня минулого року, проінспектував систему державного контролю за виробництвом ягід в Україні.

На сьогодні, після низки консультацій та виконання необхідних умов, українська сторона виконала всі рекомендації європейських партнерів.

Із звітом щодо проведеного аудиту найближчим часом можна буде ознайомитись на офіційному сайті Європейської комісії.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності