Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Бізнес Львівщини запрошують на навчання: Школа експортера 2022

04 Жовтня 2022 13:15

Бізнес Львівщини запрошують на навчання: Школа експортера 2022

Підприємства Львівщини та релокований бізнес запрошують до участі у безкоштовних комплексних освітніх курсах Школа експортера - рівень BASIC та Школа експортера - рівень PRO.

«У воєнний час головне завдання, яке постало перед областями України, які знаходяться в тилу – це забезпечення економічного фронту України; нарощення експорту – запорука зросту валютних надходжень всередину держави та збільшення робочих місць. Багато підприємств втратили свої внутрішні ринки збуту, через що змушені виходити на нові зовнішні. До нас часто звертається бізнес із проблемами, що виникають, при здійснення ЗЕД. Тому ми вирішили, відновити нашу, вже легендарну – Школу експортера», – розповів директор департаменту економічної політики ЛОВА Степан Куйбіда.

Школа експортера – це багаторічний проєкт сектору з питань підтримки експорту, який, до слова, цього року відбудеться вже вп’яте.

«За досвідом минулих років, цьогоріч ми розділили проєкт на два різні рівні: Рівень BASIC – для експортерів-початківців; Рівень PRO – для підприємств, які вже мають досвід, однак прагнуть вдосконалювати свої експортні навички.» – додала завідувач сектору з питань підтримки експорту Вероніка Бурда.

Освітні курси «Школа експортера» є безоплатним. Після завершення курсів учасники отримають сертифікати. Ознайомитися із усіма деталями та подати заявку на участь у:

У разі виникнення питань, звертайтеся до сектору з питань підтримки експорту департаменту економічної політики Львівської ОВА: e-mail: exportservice.loda@gmail.com та/або моб. тел.: +38 (068) 143 04 42.

Нагадаємо, що «Школа експортера» – це серія безкоштовних освітніх курсів для підприємців області, яка проводиться щороку. У 2021 участь у проекті взяло близько 70 підприємців-експортерів.

Організатор освітніх курсів: Сектор з питань підтримки експорту департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації, за підтримки Програми розвитку ООН, Львівської торгово-промислової палати, НУ «Львівська Політехніка» та Асоціації професійних митних посередників.

Інформаційні партнери заходу: ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» та національний проєкт Дія.Бізнес.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності