Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

300 підприємств подали заявки для презентації власних виробництв в експортному каталозі Львівщини

07 Червня 2022 10:58

300 підприємств подали заявки для презентації власних виробництв в експортному каталозі Львівщини

«Експортний потенціал Львівщини» – каталог, у якому підприємцям Львівської області пропонують представити свою продукцію. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Кожна сторінка видання презентує окреме підприємство з ілюстраціями виробництва або ж продукції, контактні дані тощо.

«Каталог – двомовний, українською та англійською. До цього на сторінках видання розміщували понад 200 підприємств Львівщини різних галузей промисловості. Це будівельна, деревообробна, легка, машинобудівна, меблева, металообробна, поліграфічна, харчова, хімічна промисловість», – розповів директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

Цьогоріч видання представлять лише в онлайн-форматі. Для презентації своїх виробничих потужностей заявки подали вже три сотні компаній.

«Окрім підприємств-виробників товарів, цьогоріч в каталозі є ще один розділ – експортери послуг. З оновленим каталогом можна буде ознайомитись вже на початку червня цього року», – додав Степан Куйбіда.

«Поширення каталогу покращує можливість доступу підприємств Львівщини на зовнішні ринки. Відтак, ми запрошуємо підприємства, орієнтовані на експорт, презентувати свою діяльність, і в такий спосіб розширити можливості для подальшого розвитку», – додали у департаменті економічної політики.

Сектор з питань підтримки експорту ЛОВА й надалі приймає від експортних компаній заявки на участь у каталозі. Доповнюватимуть його після офіційної презентації каталогу.

Анкета-заявка доступна за посиланням.

Вимоги: анкета, 4-6 фотографій товарів, які виготовляє компанія, фото самого підприємства та лого необхідно подати у сектор з питань підтримки експорту Управління промисловості, підприємництва та інвестиційної політики Департаменту економічної політики ЛОВА на пошту: exportservice.loda@gmail.com.

Контакти для більш детальної інформації: +38068-143-04-42.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності