Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна візьме участь у міжнародній виставці органічних та натуральних харчових продуктів «Organic & Natural Expo Middle East 2021»

29 Листопада 2021 14:01

Україна візьме участь у міжнародній виставці органічних та натуральних харчових продуктів «Organic & Natural Expo Middle East 2021»

Вперше Україна візьме участь у Міжнародній виставці органічних та натуральних харчових продуктів «Organic & Natural Expo Middle East 2021», що відбудеться в м. Дубай (ОАЕ) з 6 до 8 грудня 2021 року із колективною експозицією.

Україну представлять 7 українських виробників-експортерів органічних харчових продуктів - каталог компаній-експонетів.

«Organic & Natural Expo Middle East» - це єдина торговельна подія на Близькому Сході, присвячена органічним та натуральним харчовим продуктам. Захід проходить під патронатом Міністерства з питань зміни клімату та захисту навколишнього середовища ОАЕ та надає можливість познайомитись з покупцями із країн Близького Сходу.

Чому «Organic & Natural Expo Middle East 2021»:

  • 10 000+ професійних відвідувачів вживу та 40 000+ онлайн відвідувачів (баєри, імпортери, дистриб’ютори).
  • Розміщення на маркетплейсі «Arabian Organics» з аудиторією понад 5 000 000 відвідувачів.
  • Близький Схід імпортує 92% своїх продуктів харчування.
  • Прогнозують зростання ринку органічних харчових продуктів та напоїв у 2022 році до 18,42 млрд дол. США (+ 14,4% ЩОРІЧНО з 2015 року).
  • Дослідження Офісу з розвитку підприємництва та експорту, проведене у 2020 році для органічного бізнесу, показало, що країни Перської затоки мають значні можливості для українських експортерів органічної продукції, головним чином через зростання рівня обізнаності місцевих споживачів, зростання популярності здорового харчування та відсутність місцевих постачальників.
  • Компаніям, що відповідають критеріям, буде покрито до 70% вартості участі за рахунок організаторів.

У програмі передбачено:

  • Візит офіційної делегації на колективну експозицію українських виробників-експортерів органічної продукції на виставці «Organic & Natural Expo Middle East 2021»;
  • Візит учасників колективної експозиції виставки «Organic & Natural Expo Middle East 2021» до національного стенду України на всесвітній виставці «EXPO-2020 Dubai».

Проєкт реалізується Офісом з розвитку підприємництва та експорту України спільно з громадською організацією «Unite Ukraine» за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія) та за підтримки Європейської мережі підприємств EEN. Фінансування проєкту здійснюється за підтримки уряду Швейцарії, Європейської мережі підприємств EEN, державного бюджету України та учасників колективної експозиції України.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності