Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Перше засідання робочої групи з питань підтримки експорту сільгосппродукції

27 Жовтня 2021 16:08

Перше засідання робочої групи з питань підтримки експорту сільгосппродукції

22 жовтня під головуванням першого заступника міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького відбулося перше засідання робочої групи з питань підтримки експорту вітчизняної сільськогосподарської продукції.

У заході взяли участь виконувач обов'язків директора ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька, заступник міністра економіки України - Торговий представник Тарас Качка, голова правління Експортно-кредитного агентства Руслан Гашев, представники обласних державних адміністрацій та громадськості.

Тарас Висоцький зазначив, що спільною метою Мінагрополітики, Мінекономіки, Держпродспоживслужби та агенцій є постійна робота над розвитком та підтримкою експорту та відкриття нових ринків для наших виробників.

«Сьогодні перше стартове засідання робочої групи. Пріоритетом для нас є забезпечення єдиної інформаційної комунікації і взаємодії з експортерами та аграріями для потенційно швидкого зростання експорту вітчизняної сільськогосподарської продукції та продовольства. І цей напрямок збігається з напрямком підтримки державою», - зазначив перший заступник.

Він додав, що, маючи позитивний досвід роботи тематичних міжвідомчих штабів, таких як: податковий, логістичний, агрохімічний, розвитку меліорації, маємо налагодити ефективну роботу й аграрного експортного напрямку.

Під час обговорення учасниками були розглянуті питання щодо шляхів та інструментів підтримки експорту, а також організаційної діяльності робочої групи з питань вітчизняної сільськогосподарської продукції.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності