Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Онлайн-конференція «Е-commerce В2В і B2С у світі. Прогнози. Вибір ринку з найбільшим потенціалом. Готові е-commerce рішення»

18 Жовтня 2021 15:22

Онлайн-конференція  «Е-commerce В2В і B2С у світі. Прогнози. Вибір ринку з найбільшим потенціалом. Готові е-commerce рішення»

04 листопада 2021 року о 10:00 за київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «Е-commerce В2В і B2С у світі. Прогнози. Вибір ринку з найбільшим потенціалом. Готові е-commerce рішення».

Під час заходу Euromonitor International представить огляд розвитку e-commerce в Європі та світі - покаже основні цифри і факти, а також розповість про вплив пандемії на стрімке зростання ринку і про аналіз ринкових показників основних товарних категорій у каналі e-commerce на глобальному рівні, у ключових країнах.

Наприкінці заходу ТОВ «Клуб Експортерів» повідомить про дорожню карту по роботі з e-commerce ринком на прикладі КНР і ЄС, та надасть готові e-commerce рішення для експортерів при експорті в КНР.

Організаторами вебінару є:

  • Клуб експортерів України - українська консалтингова компанія, яка допомагає українським підприємцям швидко виводити свої товари на закордонні ринки, знаходити і налагоджувати співпрацю з іноземними покупцями, ефективно масштабувати свій бізнес для виходу на світові В2В-ринки.

  • Euromonitor International - це провідна світова організація, яка має свої офіси та аналітиків у понад 100 країнах світу, і спеціалізується на дослідженні ринків та аналізі споживчої поведінки.

Можливості

Під час вебінару будуть висвітлені нагальні питання, пов'язані з підвищенням експортних продажів за допомогою онлайн-інструментів.

На онлайн-конференції слухачі дізнаються про:

  • відомості про темпи розвитку e-commerce в Європі і світі
  • актуальні аналітичні дані від провідної світової організації
  • прогноз розвитку продажів в інтернеті до 2025 року
  • практичні інструкції та рекомендації для збільшення експортних продажів

Участь у конференції безкоштовна.

Ознайомитись з програмою заходу та зареєструватись можна за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності