Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна та Йорданія погодили сертифікат на експорт продукції птахівництва для безперебійної торгівлі

12 Жовтня 2021 10:57

Україна та Йорданія погодили сертифікат на експорт продукції птахівництва для безперебійної торгівлі

Компетентні органи України та Йорданії погодили форму сертифікату на експортовані з України до Йорданії м’ясо, субпродукти та інші продукти птахівництва.

Сертифікат встановлює постійно діюче зонування території України для безперебійної торгівлі продукцією птахівництва навіть у разі спалахів грипу птиці.

Документ став п’ятим сертифікатом на експорт, який Україна та Йорданія погодили за останній час. Раніше компетентні органи обох країн погодили форми сертифікатів на експорт з України охолодженої замороженої яловичини, охолодженого м’яса овець, великої рогатої худоби та овець для забою.

Погодження сертифікату стало результатом роботи, проведеної дипломатами Міністерства закордонних справ України та фахівцями Держпродспоживслужби з йорданською стороною.

Нагадаємо, нині Україна входить до ТОП-10 світових експортерів курятини та має статус країни, вільної від високопатогенного грипу птиці.

Ознайомитися з формою сертифіката можна на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво», у рубриці «Сертифікати на експорт з України».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності