Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Тендерні можливості у країнах ЄС для представників ІТ-компаній у рамках Угоди про публічні закупівлі СОТ

08 Квітня 2021 10:43

Тендерні можливості у країнах ЄС для представників ІТ-компаній у рамках Угоди про публічні закупівлі СОТ

Актуальні тендерні можливості у країнах ЄС, пов’язані з ІТ-галуззю – розробкою програмного забезпечення на замовлення.


Експерти Офісу з просування експорту України підібрали найцікавіші оголошення, участь у яких покривається Угодою про публічні закупівлі Світової організації торгівлі:

  • Контракт на розробку програмного забезпечення: розробка та підтримка функціонування ІТ-рішення для соціальної інтрамережі (к-ть користувачів – 8 500) у м. Мюнхен (Німеччина) для потреб закладу з охорони здоров’я.
  • Замовлення на розробку, технічне обслуговування та підтримку, а також навчання користувачів ІТ-системі для моніторингу учасників проєктів Європейського соціального фонду у м. Варшава (Польща) загальною сумою 2 131 000 євро.
  • Контракт на забезпечення компанії новою системою екстранет з адаптивним вебдизайном, а також реалізація мобільного додатку у м. Анже (Франція) загальною сумою 300 000 євро.
  • Чотирирічний контракт на постачання програмного забезпечення для управління бухгалтерським обліком, а саме: постачання, налаштування та технічна підтримка нового програмного забезпечення для бухгалтерського обліку та управління процесом закупівель у м. Турне (Бельгія).

З 2016 року Україна є державою-учасницею Угоди про публічні закупівлі Світової організації торгівлі, що дає унікальну можливість вітчизняним виробникам скористатися можливостями на ринку тендерів 48 держав світу обсягом понад 17 трильйонів доларів США.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності