Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна та Молдова парафували проект Протоколу про внесення змін до Угоди про вільну торгівлю

01 Квітня 2021 12:03

Україна та Молдова парафували проект Протоколу про внесення змін до Угоди про вільну торгівлю

30 березня відбулася процедура парафування проекту Протоколу між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Молдова про внесення змін до Угоди про вільну торгівлю.

Зі сторони України участь у процедурі взяв заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України – Торговий представник України Тарас Качка, зі сторони Молдови – державний секретар Міністерства економіки та інфраструктури Республіки Молдова Юліана Дрегелін.

Сторони висловили налаштованість на якнайшвидше проведення процедур, необхідних для підготовки Протоколу до підписання.

Довідково. Двосторонні переговори було розпочато 28 січня 2021 року з метою застосування у торговельних відносинах між Україною та Республікою Молдова положень Регіональної конвенції про пан-євро-середземноморські преференційні правила походження. Регіональна конвенція – інструмент, який встановлює ідентичні правила походження товарів, що застосовуються в рамках угод про вільну торгівлю, укладених між її Договірними сторонами. Україна набула участі в Регіональній конвенції 1 лютого 2018 року.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності