Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

На порталі Дія.Бізнес з’явився освітній курс для підприємців в аграрній сфері Grow Up Agro

18 Березня 2021 10:00

На порталі Дія.Бізнес з’явився освітній курс для підприємців в аграрній сфері Grow Up Agro

У національній онлайн-школі для підприємців на порталі Дія.Бізнес з’явився освітній курс для підприємців в аграрній сфері Grow Up; Agro.

Курс містить практичну інформацію про управління фінансами та системний менеджмент, юридичні аспекти ведення агробізнесу, комунікації та маркетинг, управління персоналом, сертифікацію та логістику, дослідження закордонних ринків та головні аспекти успішних переговорів.

У 15-ти відео зібрані основні рекомендації для підприємців, які сприятимуть покращенню бізнес-навичок та допоможуть їм розробити стратегію власного розвитку й вийти на новий рівень.

Відеолекції – це частина навчального проекту «Grow up: Agro», який реалізується Українською асоціацією бізнесу і торгівлі (UBTA) у співпраці з Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC) за інформаційної підтримки ДУ «Офіс з просування експорту в Україні» та за фінансування Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

Grow up: Agro – це триденний навчальний інтенсив та серія менторських сесій в форматі онлайн. Навчальна програма розроблена для власників мікро- , малих та середніх підприємств, які займаються виробництвом і переробкою молока та м'яса, овочів, фруктів та ягід, кондитерських виробів, аквакультури.

На програму можуть подаватися підприємства, які працюють у південно-східних областях України. Важливо, що завдяки розміщенню на ресурсі Дія.Бізнес відеолекції будуть доступні широкому колу українських підприємців у кожному куточку нашої країни.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності