Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Форум Конекст (Connext) 2020, Італія

28 Січня 2020 10:21

Форум Конекст (Connext) 2020, Італія

«Confindustria Ucraina» була створена Генеральною радою Конфедерації 26 липня 2018 року з метою подальшого розвитку торговельно-економічних відносин між Україною й Італією. Наразі до складу Конфедерації входять до 150 тисяч італійських підприємств, які представлені за кордоном, у тому числі в Україні.

Для довідки

Основна місія Конфіндустрія Україна полягає у представленні та розвитку італійських компаній у їх діяльності в різних секторах, що сприяє економічним відносинам між Україною та Італією. Конфіндустрія Україна екслюзивно представляє італійських промисловців на території України, взаємодіє з головною та регіональними Конфіндустріями Італії, а також з усіма представництвами Конфіндустрії в інших странах та Конфіндустрією Ест Европа, яка об’єднує такі країни, як Албанія, Македонія, Боснія та Херцеговіна, Білорусія, Болгарія, Румунія та Сербія.

Про форум

Форум Конекст (Connext), організовується Структурою Конфіндустрія в Італії щороку для зміцнення партнерської бізнес екосистеми.

В ньому беруть участь компанії з різних країн, таких як Німеччина, Марокко, Сербії, Болгарії, Албанії та ін. Форум це B2B майданчик для пошуку партнері та нагода розширити свої бізнес контакти в Італії.

Цього року форум відбуватиметься в Мілані 27-28 лютого. Реєстрація учасників продовжена до 5 лютого.

Деталі ви можете дізнатися перейшовши за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності