Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Оголошено набір компаній-виробників молочної продукції для участі в Anuga 2023

22 Травня 2023 14:04

Оголошено набір компаній-виробників молочної продукції для участі в Anuga 2023

Anuga - одна з найбільших у світі міжнародних виставок продуктів харчування. Виставка має майже 100-річну історію і є найстарішою в галузі, а також найбільш важливе місце зустрічі представників харчової промисловості й виробництва напоїв.

Інновації та тенденції є рушійною силою у секторі продуктів харчування і напоїв. Anuga встановлює і підкреслює фактичні глобальні тенденції: тут показують, що у даний час є затребуваним.

У межах виставки паралельно проводять конференції та форуми, панельні дискусії під час яких розглядають галузеві тренди, огляди ринків та нововведення.

Офіс з розвитку підприємництва та експорту і національний проєкт Дія.Бізнес відкривають набір для участі у міжнародній виставці харчової промисловості «Anuga 2023» 5 українських компаній-виробників молочної продукції у межах Національного стенда України.

  • Дедлайн подання заявок — до 25 травня 2023 року (включно).

Компанії-апліканти для участі у Національному стенді України на Anuga 2023 мають відповідати певним обов’язковим критеріям.

Після детального аналізу, наданої компанією інформації, організатори формуватимуть short list потенційних учасників та комунікуватимуть з ними з метою підтвердження участі або уточнення деталей.

Більш детальна інформація та реєстрація за посиланням.

Національний стенд України буде організований державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» спільно з національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), www.qftp.org та під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності