Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Вебінар на тему: «Глобальні тренди б’юті-індустрії»

07 Квітня 2023 17:02

Вебінар на тему: «Глобальні тренди б’юті-індустрії»

Розуміння глобальних тенденцій б’юті-індустрії є ключовим фактором, що допоможе українським компаніям сформувати майбутню стратегію для успішного підкорення міжнародних ринків.

13 квітня 2023 року Офіс з розвитку підприємництва та експорту та національний проєкт Дія.Бізнес у партнерстві з міжнародним агентством з аналізу ринку «Mintel» та за підтримки програми міжнародної співпраці «EU4Business» проведуть вебінар на тему: «Глобальні тренди б’юті-індустрії».

Мета вебінару — поінформувати про майбутнє ринку краси та особистої гігієни, вплив пандемії Covid-19 на сектор та можливості для українських компаній.

На вебінарі говоритимуть:

  • тренд щодо збільшення попиту на продукти з доведеним ефектом, високою увагою до інгредієнтів, а також розвиток ринку синтетичних продуктів, які повторюють натуральні інгредієнти;
  • вплив пандемії Covid-19 на ринок краси й особистої гігієни, а також сприяння у розвитку тренду догляду за собою;
  • нові правила залученості та персоніфікації для споживачів у б’юті-індустрії.

Модераторка: Ольга Гвоздьова - експертка з досліджень зовнішніх ринків, радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту.

Спікер: Ендрю Макдугалл - директор відділу краси та особистої гігієни Mintel.

Захід буде цікавим для представників МСП, зокрема виробників косметики та засобів особистої гігієни.

Більш детально за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності