Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

KSE і ТПП у рамках проєкту МОМ нададуть консультації МСБ для подолання наслідків війни

16 Лютого 2023 16:07

KSE і ТПП у рамках проєкту МОМ нададуть консультації МСБ для подолання наслідків війни

KSE Graduate Business School надасть консультації з адаптації до умов війни мінімум 100 підприємцям, і ще 200 підприємств отримають консультації від Торгово-промислової палати України щодо експорту та пошуку нових ринків.

Ініціативу реалізують у рамках проєкту «Розвиток малого та середнього бізнесу» за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) за фінансування Уряду Німеччини через Німецький банк розвитку (KfW).

Проєкт передбачає надання індивідуальних консультацій в онлайн чи телефонному форматі, що допоможуть керівникам мікро-, малих та середніх підприємств проаналізувати виклики та можливості, визначити пріоритетні дії для свого бізнесу, знайти іноземних партнерів і встановити перспективні ринки для експорту – все, щоб бути міцнішими попри війну.

«Допомагаючи українським мікро-, малим і середнім бізнесам долати наслідки війни, ми підтримуємо збереження та створення нових робочих місць, доступність необхідних товарів і послуг в громадах, сприяємо місцевому економічному розвитку та підтримуємо зусилля Уряду щодо економічного відновлення країни», — сказав голова Представництва МОМ в Україні Ан Нгуєн.

«Ми ділимось найціннішим, що у нас є: знаннями та експертизою, щоб бізнес міг адаптуватись до нових умов і тримати економічний фронт», — зазначив Олег Зубченок, бізнес-консультант, експерт KSE Graduate Business School.

«У рамках спільної ініціативи з KSE та МОМ, Торгово-промислова палата України надаватиме консультації через систему центрів підтримки експорту. Центр діє при ТПП України та в регіональних торгово-промислових палатах. Сьогодні система експортних центрів ТПП є одним із основних гравців в Україні з надання експортоорієнтованих послуг бізнесу», — прокоментувала Ольга Шубіна, керівниця Координаційного центру підтримки експорту ТПП України.

Консультації у рамках ініціативи можна буде отримати на конкурсній основі.

  • KSE Graduate Business School розпочала прийом заявок на консультації щодо подолання наслідків війни з 1 лютого 2023 року. Деталі та форма реєстрації учасників за посиланням.
  • Торгово-промислова палата приймає заявки на консультації щодо експорту з 13 січня 2023 року. Деталі за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності