Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Продовжено набір компаній для участі у Колективному стенді України на Winter Las Vegas Market 2023

23 Грудня 2022 14:04

Продовжено набір компаній для участі у Колективному стенді України на Winter Las Vegas Market 2023

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з партнерами вже вдруге організовує колективний стенд України на найбільшій міжнародній виставці товарів для дому, посуду, декору, оформлення інтер'єру, подарунків та аксесуарів «Winter Las Vegas Market 2023», яка відбудеться з 29 січня до 2 лютого 2023 року у Лас-Вегасі (США).

Дедлайн подачі заявки для участі у найбільшій міжнародній виставці товарів для дому, посуду, декору, оформлення інтер'єру, подарунків та аксесуарів «Winter Las Vegas Market 2023» продовжено до 30 грудня 2022 року.

Winter Las Vegas Market 2023 — це чудова можливість представити свою компанію на міжнародній арені та налагодити бізнес-зв’язки з потенційними партнерами.

На Winter Las Vegas Market роздрібні продавці, дизайнери, всі відвідувачі можуть побачити широкий асортимент товарів від тисяч виробників: матраців, освітлювальних приладів, меблів, домашнього текстилю, декоративних аксесуарів, покриття для підлоги тощо.

На учасників чекає:

  • Більше 50 000 покупців із понад 100 країн;
  • Потужний нетворкінг;
  • В2В-зустрічі з потенційними бізнес-партнерами;
  • Знайомство з останніми тенденціями галузі.

Дізнатися деталі заходу можна за посиланням.

Організатори: Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес та меблева компанія «Tivoli» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності