Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Завдяки порталу Експортний напрям Дія.Бізнес видано експортерам 34 кредити на майже 138 млн грн

13 Грудня 2022 18:58

Завдяки порталу Експортний напрям Дія.Бізнес видано експортерам 34 кредити на майже 138 млн грн

Українським експортерам під час війни особливо не вистачає фінансових ресурсів, вони потребують кредитної підтримки.

Для банків кредити під час дії воєнного стану ризиковані, а держава через інструмент Експортно-кредитного агентства вирішує цю проблему, адже виступає гарантом повернення виданих позик на виконання зовнішньоекономічних договорів (ЗЕД), що робить банківські кредити доступнішими для українських експортерів.

Так, Програма доступного фінансування для експортерів під час війни «Кредити на виконання зовнішньоекономічних договорів за спрощеною процедурою» допомагає українським виробникам вийти на нові ринки й стати конкурентними.

Відновлення українського експорту - це сильна конкурентоздатна економіка та притік до держави валютної виручки, що гарантує макроекономічну стабільність і пришвидшує нашу перемогу над агресором.

Таким чином, впродовж 10 місяців 2022 року через портал Експортний напрям Дія.Бізнес видано 34 кредити на суму - 137 961 619 грн.

Нагадуємо, подати заявку на отримання доступного кредиту експортер може на порталі Експортний напрям Дія.Бізнес за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності