Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Національні стенди «Furniture of Ukraine» на міжнародних виставках «Warsaw Home Furniture Expo» та «MOW-2022»

25 Листопада 2022 13:03

Національні стенди «Furniture of Ukraine» на міжнародних виставках «Warsaw Home Furniture Expo» та «MOW-2022»

Спільно з дипломатичним корпусом України команда Української асоціації меблевиків активно працює над промоцією українських виробників меблів. З початку війни Національні стенди «Furniture of Ukraine» були представлені на міжнародних виставках у містах Познань (Польща), Дубаї (ОАЕ), Мілані (Італія) та Бад-Зальцуфлен (Німеччина), у яких взяло участь понад 50 українських меблевиробників.

Восени українські компанії були представлені у межах Національних стендів України «Furniture of Ukraine» на двох міжнародних виставках меблів та декору для дому: Warsaw Home Furniture Expo - відбулася 19–22 жовтня 2022 року у Польщі, участь у якій взяло 15 меблевих брендів: Kitass, Diza, Esteco, Furniture Park, BONART, TENTONI, WOODSUN, Yavorina Furniture Factory, Polymerservice, ARTBUZ creative workshop, NIKOLAEVMEBEL, CUBUS, Azzare, SENAM та ADS.

DESCRIPTION

Компанії-учасниці представили індивідуальні рішення для приватних помешкань та публічних місць, що зацікавило закупівельників готельних мереж, архітекторів та дизайнерів з Польщі, Латвії, Ізраїлю, Нідерландів та інших країн.

«Справді пишаюся креативністю наших виробників меблів. Це просто справжні витвори мистецтва. А якість — неперевершена. Спілкування з українськими учасниками виставки надихає і сповнює оптимізмом за майбутнє України», — Василь Зварич, Посол України у Республіці Польща.

MOW-2022 — одна з найбільших світових меблевих виставок відбулася 18–22 вересня 2022 року у Німеччині, на якій було представлено 15 українських меблевих фабрик: MIMI, KLen, MEBUS, WOODSUN, CUBUS, Woodbrand, BST wood, Azzare, TURETSKIY, LЕVEL та Pavlyk. Стенд відвідали торговельні асоціації, власники меблевих магазинів, закупівельні спілки з Німеччини, Польщі, Румунії, Молдови, Данії, Бельгії, Нідерландів, Франції, США, ОАЕ, Ізраїлю, Албанії та інших країн.

DESCRIPTION

Компаніям-учасницям вдалося провести низку ефективних переговорів з потенційними бізнес-партнерами, серед яких були представники брендів «Agata», «Jysk», TJX, «Danube», «Relita», «Mio AB», «Wissmann Group» та інші. Попередньо сума нових контрактів з іноземними партнерами протягом найближчого року становитиме понад 1 200 000 доларів США.

Найближчі міжнародні виставки:

  • 21–24 лютого 2023, Meble Polska Poland – фокус на серійні меблі для ритейлу.
  • 18–23 квітня 2023, Isaloni Italy – фокус на меблі під замовлення.
  • 4–7 червня 2023, IMM Colon Germany – фокус на серійні меблі для ритейлу та меблі під замовлення.

Організатор Національних стендів меблевиків «Furniture of Ukraine Business Expo» — проєкт Української асоціації меблевиків.

Участь у виставках «Warsaw Home Furniture Contract» та «MOW-2022» в межах Національного стенда України стала можливою завдяки активному сприянню та підтримці Раді експортерів та інвесторів при Міністерстві закордонних справ України, Генеральному консульству України в Дюссельдорфі, Офісу розвитку підприємництва та експорту, Рівненській обласній військовій адміністрації, Торгово-промисловій палаті України, Київській ТПП та компанії «Клейберіт-Україна».

Інформаційними партнерами виступили: Центр підтримки експорту КТПП, профільні видання «Меблева справа», «Pragmatika», «Дім та інтер’єр», а також «Європейська школа дизайну».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності