Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Міжнародний сирний конкурс «World Cheese Awards»

06 Вересня 2022 16:04

Міжнародний сирний конкурс «World Cheese Awards»

2022 рік мав стати ключовим у новому етапі розвитку сирної сфери України, адже цього року престижний міжнародний сирний конкурс «World Cheese Awards» мав відбутися у столиці. Проте через російське вторгнення довгоочікуваний захід відбудеться в країні-засновниці конкурсу — Великобританії (Уельс).

World Cheese Awards – найбільший та найпрестижніший сирний конкурс континенту.

Компанія «Ardis Group» та спільнота поціновувачів сиру «ProCheese» домовилися з організаторами WCA (World Cheese Awards) щодо безоплатної участі 50-ти українських сирів в конкурсі.

Для виробників сиру — це можливість заочно познайомити байєрів мереж, відвідувачів заходу зі своїм продуктом та підвищити експортний потенціал. Загалом на заході очікують понад 10 000 гостей з різних куточків світу.

Участь в конкурсі: виробники сиру повинні мати необхідну документацію, яка підтверджує якість продукції, та заповнити відповідну форму з описом сиру. Все інше — українська сторона бере на себе.

Дата проведення конкурсу: 1-2 листопада 2022 року.

Дедлайн подачі заявки на участь: 15 вересня 2022 року.

Організатори проєкту також повідомляють, що всі учасники потраплять до друкованого сирного ґайду «Сири України», який буде розповсюджуватися на заході.

Більше детально за посиланням.

Для довідки: Ardis Group — гравці на сирному ринку з 1998 року, займаються виробництвом, імпортом та дистриб'юцією сиру, а також надають сирні сервіси ProCheese для бізнесу. Проєкт проводиться за підтримки Швейцарії в рамках Quality FOOD Trade Program.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності