Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Національний український стенд на 15th International Danube Exchange

17 Серпня 2022 13:37

Національний український стенд на 15th International Danube Exchange

2 вересня 2022 року Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Асоціацією «Дунайська Соя» організовує Національний український стенд у рамках 15-ї Міжнародної дунайської біржі (15th International Danube Exchange).

Місце: Börse Für Landwirtschaftliche Produkte Wien, Taborstraße 10 (м. Відень, Австрія), стенд: №1-2.

Організатри запрошують відвідати захід та долучитись до Національного українського стенду, що слугуватиме майданчиком для зустрічей та проведення переговорів представників українських компаній з іноземними партнерами. Також на стенді можна розповсюдити інформаційні матеріали про компанію (буклети та листівки).

Національний український стенд у Відні є четвертим після подібних виставок у Празі, Мілані та Будапешті, спрямованим на відновлення експортних ланцюгів сільськогоподарської продукції зруйнованих унаслідок масштабного вторгнення росії до України.

15th International Danube Exchange (м. Відень, Австрія) – є однією із найважливіших подій для учасників ринку сільськогосподарської продукції у Центральній Європі та місцем зустрічі виробників сільськогосподарської продукції, трейдерів, представників комбікормової і зернової промисловостей з понад 24 країн.

Захід, організатором якого є Біржа сільськогосподарської продукції у Відні, заснована у 1869 році, та проходить щороку кожної першої п’ятниці вересня. Цього року фокус буде спрямовано на постачання сільськогосподарської продукції українського виробництва до країн ЄС, саме тому організатори розраховують на активну участь українських представників.

За відсутності можливості особистої присутності можна також заповнити реєстраційну форму і дані про вашу компанію будуть розповсюджені на Національному українському стенді.

Реєстрація та більш детальна інформація за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності