Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

КМУ подовжив дію документів у сфері державного експортного контролю на період воєнного часу

27 Липня 2022 17:02

КМУ подовжив дію документів у сфері державного експортного контролю на період воєнного часу

КМУ подовжив Постановою № 819 від 22 липня 2022 року дію низки реєстраційних та дозвільних документів у сфері державного експортного контролю на період воєнного часу. Про це повідомляє Міністерство економіки України.

Йдеться про:

  • посвідчення про реєстрацію суб’єктів господарювання як суб’єктів здійснення міжнародних передач товарів;
  • свідоцтва про отримання повноважень на проведення недержавної експертизи товарів у галузі державного експортного контролю;
  • свідоцтва про державну атестацію системи внутрішньофірмового експортного контролю, створеної суб’єктом здійснення міжнародних передач товарів.

У разі закінчення терміну дії такого роду документів, суб’єкти господарювання не зобов’язані поновлювати їх у Державній службі експортного контролю. Вони діятимуть і далі протягом усього періоду воєнного стану та впродовж 3 місяців після його завершення.

Нагадаємо також, що наразі автоматично подовжують строкові ліцензії та документи дозвільного характеру в частині провадження господарської діяльності.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності