Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Органічне сільське господарство в Україні через 5 місяців після початку війни – стан та перспективи на «Biofach 2022»

20 Липня 2022 16:19

Органічне сільське господарство в Україні через 5 місяців після початку війни – стан та перспективи на  «Biofach 2022»

У період з 26 до 29 липня 2022 року у Нюрнберзі (Німеччина) відбудеться міжнародна виставка органічних харчових продуктів «Biofach 2022», яка традиційно збирає велику кількість експонентів і відвідувачів з багатьох країн світу.

Крім виставкових стендів в рамках «Biofach 2022» також проводять численні заходи. Зокрема, 27 липня відбудеться захід «Органічне сільське господарство в Україні через 5 місяців після початку війни – стан та перспективи», організований проектом «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства».

Подія проходитиме офлайн з 13:00 до 14:30 за місцевим часом (з 14:00 до 15:30 за київським часом).

Метою заходу є надання актуальної інформації про стан органічного виробництва в Україні, сприяння його розвитку і обговорення шляхів надання допомоги органічним господарствам в Україні.

З вітальним словом від Мінагрополітики на початку заходу виступить перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький. Серед учасників панельної дискусії будуть представник державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», керівник відділу органічного виробництва Єврокомісії, представники громадських організацій органічного сектору України, а також органів сертифікації та операторів ринку.

Розвиток органічного виробництва залишається одним з пріоритетів аграрної політики України, тож підтримка міжнародних партнерів та налагодження співпраці, особливо у сучасних умовах військового стану, запровадженого в Україні, є як ніколи актуальними.

Більш детально за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності