Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Українські виробники товарів для тварин об'єдналися в альянс для збільшення експорту

26 Травня 2022 16:49

Українські виробники товарів для тварин об'єдналися в альянс для збільшення експорту

Низка українських виробників pet-товарів та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» об’єднали зусилля для просування продукції для тварин на ринках Європи, США та Канади.

Для підтримки національних компаній, які виробляють товари для тварин, активні учасники ринку створили Український пет альянс (Ukrainian Pet Alliance) – це об’єднання успішних українських брендів товарів для домашніх тварин, які продають свою продукцію у всьому світі. Автори ініціативи зазначають, що галузь товарів для тварин активно зростає у всьому світі.

Згідно з дослідженням Американської асоціації товарів для домашніх тварин (APPA), за останній рік рівень продажів сягнув свого максимуму за весь час розвитку сегменту. Тільки у США становив $123.6 млрд.

Місія новоствореної інституції: підтримати індустрію зоотоварів в Україні та підвищити конкурентоспроможність українських товарів pet-сегменту на світових ринках. Співпраця з дистриб’юторами – основний канал розширення ринків збуту та утвердження позитивного іміджу українських виробників зоотоварів.

У березні 2022 року Український пет альянс був представлений на «Global Pet EXPO 2022» в Орландо (США).

Ініціатори проєкту шукають активні компанії, які прагнуть досягати нового рівня розвитку та виходити на експорт. Щоб стати частиною Альянсу необхідно бути українським виробником товарів для тварин або ж – сервісом, що надає послуги домашнім улюбленцям. Серед вимог також зазначена ділова активність. Компанія має бути готова ділитись досвідом та навчатись у партнерів, брати участь у зустрічах альянсу (офлайн і онлайн), їздити на міжнародні виставки та мати ціль експортувати продукцію на нові ринки.

Для приєднання до Український пет альянс, необхідно заповнити анкету.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності