Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Держрибагентство запустило онлайн-платформу «Риба-Допомога-Захист»

24 Березня 2022 11:06

Держрибагентство запустило онлайн-платформу «Риба-Допомога-Захист»

Актуальна інформація про доступні обсяги риби та рибної продукції, можливості її переробки і транспортування відіграє надзвичайно важливу роль у забезпеченні своєчасних поставок такої продукції у місця потреби.

Саме тому Держрибагентство розробило онлайн-платформу «Риба-Допомога-Захист», яка є єдиною інформаційною системою даних про наявність риби та рибопродукції.

Концепція розробки даної системи базувалася на простоті її використання та інтуїтивній зрозумілості.

Як це працює?

Рибалка, виробник продукції аквакультури, переробник/продавець водних біоресурсів, громадянин, який має можливості надання послуг вантажоперевезення, а також представник транспортного об’єднання, волонтерської або іншої організації має просту можливість подати заявку щодо надання/продажу товарів та послуг, а також інших видів допомоги для потреб українських військових, населення у рибі та рибній продукції.

Одночасно органи влади, військові адміністрації та органи місцевого самоврядування також можуть розміщувати заявки щодо потреб у рибі та рибопродукції.

Подати заявку можна за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності