Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» продовжує свою діяльність в Україні

18 Березня 2022 11:02

Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» продовжує свою діяльність в Україні

Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» продовжує свою діяльність в Україні, щоб підтримати малих і середніх підприємців під час воєнного стану в країні. Раніше, у мирний час, Програма вже підтримала понад 10 000 підприємців та їхніх співробітників.

Територія співпраці тимчасово буде сфокусована на західних областях України.

Серед ініціатив програма планує надавати підтримку малим і середнім підприємствам через бізнес-об’єднання – кластери, торгово-промислові палати, громадські організації у територіальних громадах. Серед головних завдань екстреної підтримки Програми:

  • зберегти робочі місця й підтримати економіку України;
  • інтегрувати внутрішньо переміщених осіб та жінок у місцеві ланцюги створення доданої вартості та бізнес-мережі;
  • допомогти ММСП диверсифікувати свої бізнес-моделі та розглянути можливість цифрової доставки продуктів і послуг;
  • залучити українську діаспору для допомоги українському бізнесу;
  • інше.

Програма планує співпрацювати з експертами/консультантами з питань розвитку бізнесу у нестабільних умовах, щоб найкращим чином вирішити основні поточні проблеми наших українських партнерів.

До уваги підприємців та громад! Якщо у вас є ідеї чи план, як Програма може підтримати ваш бізнес у цей складний час, будь ласка, звертайтесь: eu4business.ukraine@giz.de

Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» співфінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності