Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Go Asia: можливості та перспективи для української харчової продукції. Фокус на В’єтнам, Сінгапур, Таїланд

20 Січня 2022 11:50

Go Asia: можливості та перспективи для української харчової продукції. Фокус на В’єтнам, Сінгапур, Таїланд

У рамках масштабного проєкту «GO ASIA: можливості для української харчової продукції на ринку Східної Азії» («Go Asia») Офіс з розвитку підприємництва та експорту разом з COIN та Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (Програма USAID КЕУ) проведе 17 лютого 2022 року об 11:00 другий вебінар, який буде присвячено ринкам В'єтнаму, Сінгапуру та Таїланду.

Для кого

До участі у вебінарі запрошують експортних менеджерів та комерційних директорів компаній-виробників харчової продукції, які є представниками малого та середнього бізнесу (МСБ), та прагнуть розвивати свої продажі в Азії.

Можливості

Вебінар надасть можливість дізнатися про переваги та бізнес-можливості торгівлі у регіоні, обрати для себе найперспективніший ринок, зрозуміти інсайти та підготувати свою продукцію до потреб ринку країн Азії.

Під час вебінару спікери будуть фокусуватися на наступних продуктах: мед, горіхи, продукти переробки фруктів та овочів, кондитерські вироби та зернові сніданки, продукти переробки м’яса, олія.

Під час вебінару буде презентовано дослідження країн, а учасники отримають практичні рекомендації для успішного експорту.

Реєстрація

Дедлайн заповнення форми для участі - 15 лютого 2022 року, 23:59.

Більш детально читайте за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності