Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Міжнародний експортний форум: Нові перспективи та діджиталізація для зростання експорту

22 Листопада 2021 12:58

Міжнародний експортний форум: Нові перспективи та діджиталізація для зростання експорту

Запрошуємо до участі українські експортоорієнтовані підприємства, організації підтримки бізнесу, бізнес-об`єднань, представників регіональної та місцевої влади взяти участь у роботі Міжнародного експортного форуму: Нові перспективи та діджиталізація для зростання експорту, який відбудеться 16 грудня 2021 року в онлайн-режимі.

Форум вважається сталою платформою для ефективного діалогу бізнесу та влади. Зважаючи на зміни у веденні бізнесу, моделі організації перемовин між національними та міжнародними компаніями, які відбуваються внаслідок пандемії COVID-19, цьогорічний захід буде присвячено обговоренню та презентації діджитал-механізмів для підтримки експорту та новим змінам у тенденціях ведення експортних операцій.

Організаторами цьогорічного заходу стали Торгово-промислова палата України, Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», GIZ Ukraine, Міністерство цифрової трансформації України, національний проєкт розвитку підприємництва Дія.Бізнес і Дія.Бізнес.Експорт та Офіс розвитку підприємництва та експорту.

Формат форуму передбачає насичену програму, присвячену національній стратегії розвитку експорту, новим механізмам підтримки національних експортерів та проектам, програмам від державних та бізнес-організацій, які працюють в Україні.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Більше читайте за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності