Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Опитування щодо практики користування стандартами в Україні

12 Листопада 2021 17:53

Опитування щодо практики користування стандартами в Україні

Проект «Реалізація експортного потенціалу виробничо-збутового ланцюга деревообробної галузі в Україні шляхом зміцнення інфраструктури контролю якості» реалізовується в Україні Організацією Об'єднаних Націй з промислового розвитку (UNIDO) в рамках Глобальної програми якості та стандартів (GQSP), що фінансується Швейцарією.

Метою Проекту є підвищення якості та послуг забезпечення відповідності стандартам для українських малих та середніх підприємств деревообробної галузі, а також сприяння використанню цих послуг учасниками виробничо-збутового ланцюга, щоб зрештою полегшити доступ до ринку.

Для реалізації цієї мети діяльність у рамках Проекту спрямовується на досягнення трьох взаємодоповнюючих і підсилюючих результатів:

  • Результат 1: Досягнення технічної компетенції та стійкого розвитку української системи національної інфраструктури контролю якості з метою розширення конкретного виробничо-збутового ланцюга.
  • Результат 2: Широке інформування МСП про необхідність дотримання міжнародних стандартів і технічних регламентів.
  • Результат 3: Популяризація культури якості.

З метою реалізації завдань у рамках результату 2 Проект розробив опитування користувачів стандартів, зокрема підприємствами.

Опитування дуже важливе, оскільки ці дані допоможуть організаторам краще зрозуміти профіль користувачів стандартів в Україні та зібрати інформацію про потреби та рекомендації.

Результати опитування ввійдуть до публікації «Економічні вигоди для МСП з використання стандартів».

Опитування за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності