Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Українські корми для домашніх тварин експортуватимуть до Боснії і Герцеговини

03 Листопада 2021 16:17

Українські корми для домашніх тварин експортуватимуть до Боснії і Герцеговини

Компетентні органи України та Боснії і Герцеговини погодили одразу три сертифікати на експорт з України кормів для домашніх тварин. Так, українські компанії отримали змогу експортувати до Боснії і Герцеговини консервовані, перероблені корми та жувальні предмети.

«Виробництво кормів для тварин в Україні останні роки демонструє стабільне зростання. Відкриття нових експортних ринків у цьому сегменті свідчить про те, що продукція українського виробництва є високоякісною та конкурентоспроможною», - зазначила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

Ознайомитися з формою сертифіката можна на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво», у рубриці «Сертифікати на експорт з України».

Звертаємо увагу, що до ввезення в Боснію і Герцеговину допускаються лише експортні потужності, ухвалені для експорту до ЄС та зазначені у відповідному реєстрі.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності