Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна може стати першим виробником алкогольного желе, розробленого в Ізраїлі

28 Жовтня 2021 16:06

Україна може стати першим виробником алкогольного желе, розробленого в Ізраїлі

Формулу для приготування желе з високим вмістом алкоголю запропонував дослідний центр Єврейського університету в Єрусалимі. Завдяки ексклюзивній домовленості Ізраїльсько-українського альянсу з компанією, що відповідає за комерціалізацію розробок ізраїльського вузу, першими ліцензіатами унікальної формули можуть стати українські виробники.

Особлива гидроколлоидная матриця замість желатину

Алкожеле за ізраїльською формулою створюється на основі гідроколоїдів - безпечних для людини і схвалених до використання у харчовій промисловості гідрофільних полімерів, які замінюють собою звичні желатин, а також і глютен. Крім меншого часу і витрат на виробництво, а також екологічності, алкожеле на основі нової гідроколоїдної матриці має ще дві важливі переваги у порівнянні з іншими подібними продуктами:

  1. Вони не потребують охолодження під час і після виготовлення, а тому їх набагато легше транспортувати і зберігати.
  2. Вміст алкоголю в них може доходити до 50%, що значно вище, ніж в зразках, які створюються традиційним способом і вміст алкоголю не перевищує 10%.

Альтернатива алкогольних напоїв

У Європі та США алкожеле з успіхом замінює бутильований алкоголь в місцях, де його використання обмежене. Його часто беруть з собою в літак, на стадіони, фестивалі або концертні зали. Крім того, воно користується популярністю на вечірках і корпоративах, а також як сувенірна продукція.

Нова формула приготування дозволяє створювати алкогольні желе різних смаків, форм, кольорів, розмірів і з різним вмістом алкоголю, а тому їх легко адаптувати під різні аудиторії та ринки. Це можуть бути цукерки для продажу в супермаркетах, брендовані подарунки або алкогольні шоти, якими можна урізноманітнити меню барів і ресторанів.

Можливість для українських виробників

Ринок алкогольних цукерок в Україні тільки розвивається і на ньому поки немає сильних і помітних гравців. А існуючий асортимент як правило обмежений слабоалкогольними продуктами і не відрізняється різноманітністю. В таких умовах виробник, який налагодить випуск інноваційних алкожеле з підвищеним вмістом алкоголю, зможе створити унікальну конкурентну перевагу і при правильному просуванні вийти в лідери категорії як в Україні, так і за її межами.

Ізраїльсько-український альянс (ІУА) готовий надати комплексну підтримку українським компаніям і стартапам в запуску виробництва, а також виведення нового продукту на локальний і міжнародний ринок. Підтримка ІУА передбачає отримання ліцензії, переговори з винахідником ноу-хау з Ізраїля, допомога в налагодженні виробництва, розробці бренду і створення бізнес-моделі.

Якщо вас зацікавила ця пропозиція, будь ласка, надішліть запит Ользі Столярчук (olha.stoliarchuk@iualliance.com) для обговорення умов ліцензування та подальшої співпраці.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності