Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Розпочалася найбільша бізнес-виставка підприємців сходу України. Мінцифра, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, Дія.Бізнес — серед партнерів

13 Жовтня 2021 13:23

Розпочалася найбільша бізнес-виставка підприємців сходу України. Мінцифра, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, Дія.Бізнес — серед партнерів

13 жовтня 2021 року розпочалась бізнес-виставка «Схід-Експо 2021». Це найбільша бізнес-виставка мікро-, малих та середніх підприємств Донеччини, Луганщини, Запоріжчини та Херсонщини.

«Схід-Експо 2021» реалізується ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та Посольства США в Україні. Захід організовано в партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Донецькою, Запорізькою, Луганською та Херсонською обласними державними адміністраціями, Донецькою обласною торгово-промисловою палатою та Торгово-промисловою палатою України.

Серед партнерів виставки — Міністерство цифрової трансформації України, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, а також національний проєкт з розвитку підприємництва Дія.Бізнес.

У межах офлайн-частини виставки понад 70 підприємців із різних куточків сходу України презентували товари власного виробництва та бізнеси і охоче шукали нових партнерів, щоб розширити ринки збуту.

Онлайн-частина виставки на сайті Дія.Бізнес і в розділі «Онлайн-виставка» на сайті «Схід-Експо».

Під час відкриття виставки заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан заявила: «Одна з цілей Мінцифри — перетворити Україну на країну підприємців. Для цього ми реалізуємо масштабний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес. Для нас важливо, щоб мікро- та малі бізнеси відчували підтримку та допомогу з боку держави. І в цьому контексті виставка «Схід-Експо» є чудовою платформою для національного прояву регіональних підприємців, нетворкінгу та пошуку нових партнерств».

У 2017-2019 роках «Схід-Експо» відбувався у Краматорську, Сєвєродонецьку, Києві (двічі) та Львові. У 2020 році з огляду на карантинні обмеження, спричинені пандемією COVID-19, захід було організовано онлайн у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України. Загалом, за час існування виставки її відвідали понад 10 000 людей, а 260 компаній місцевих виробників презентували свою продукцію. За підсумками заходів останніх років 70% учасників встановили ділові контакти з новими партнерами.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності