Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

IV Національний форум розвитку МСБ 2021: «Від стійкості – до сталості!»

08 Жовтня 2021 15:47

IV Національний форум розвитку МСБ 2021: «Від стійкості – до сталості!»

26 жовтня 2021 року відбудеться IV Національний форум розвитку МСБ 2021: «Від стійкості – до сталості!».

Офіс розвитку підприємництва та експорту запрошує до участі українські підприємства, організації підтримки бізнесу, бізнес-об’єднання, представників регіональної та місцевої влади.

Форум розвитку МСБ вважається найбільшою національною подією, яка має на меті інформування національного бізнесу щодо можливостей, що надаються у межах міжнародних та національних проєктів, державних та приватних програм фінансування бізнесу, які діють в Україні.

Під час заходу будуть обговорені основні виклики мікро- та малих підприємств і надані практичні поради щодо їх подолання. Формат форуму передбачає насичену програму, яка складатиметься з генеральної панелі, присвяченій питанням Національної стратегії розвитку МСБ в Україні, питанням розвитку цифровізації бізнесу та інтеграції з ЄС, сесії пітчингу з представниками щонайменше 20 діючих програм, інструментів підтримки розвитку підприємств та паралельних дискусійних панелей різних тематичних напрямів.

Цьогорічний захід матиме «гібридний» формат, який надасть можливість залучити всіх охочих учасників-представників бізнес-спільноти до роботи форуму в режимі онлайн.

Організатори: Торгово-промислова палата України, проєкт «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарської Конфедерації, Міністерство цифрової трансформації України, національний проєкт розвитку підприємництва «Дія.Бізнес» та Офіс розвитку підприємництва та експорту.

Більше 600 представників мікро-, малих і середніх підприємств матимуть можливість безкоштовно дистанційно долучитись до роботи усіх дискусійних панелей форуму за умови попередньої реєстрації.

Програма

Акредитація ЗМІ: press@ucci.org.ua

Реєстрація

відкрита до 25 жовтня 2021 року.

Контакти

Додаткова інформація за тел.: +38 (044) 461 98 17.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності