Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Національний день України у рамках Всесвітньої виставки «Expo 2020»

05 Жовтня 2021 14:28

Національний день України у рамках Всесвітньої виставки «Expo 2020»

Україна презентувала світу українську культуру, досягнення та інновації на Національному дні України у рамках Всесвітньої виставки «Expo 2020» 4 жовтня.

Святкування Національного дня України розпочалось в центральному об’єкті «Експо 2020» Al Wasl Plaza. Під виконання Державного Гімну України Національним академічним оркестром народних інструментів України (НАОНІ) за участі робота-диригента було піднято Державний Прапор України.

У рамках святкування Національного дня проведено екскурсію павільйоном України для офіційних делегацій ОАЕ і України та Українсько-еміратський бізнес-форум. Під час форуму підписаний Меморандум про співробітництво між ТПП України та Федерацією торгових палат ОАЕ.

Програма заходу була поділена на три тематичні сесії: енергетика (енергетика у забезпеченні сталого розвитку), агропромисловий комплекс, ІТ та інновації.

Наприкінці дня на куполі 360 в Al Wasl Plaza відбулось проекційне шоу: «Українські мотиви в сучасній інтерпретації».

В офіційній церемонії з нагоди Національного дня України в рамках Всесвітньої виставки «Expo 2020» взяли участь міністр толерантності ОАЕ Нахайян бен Мубарак Аль Нахайян та Міністр з питань продовольчої та водної безпеки ОАЕ пані Маріам Бінт Мухаммед Саїд Хареб Альмхейр. Переглянути трансляцію заходів можна на офіційній Instagram-сторінці ukraine.expo2020.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності