Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Міжнародний форум «Креативна Україна»

22 Вересня 2021 13:44

Міжнародний форум «Креативна Україна»

23 вересня відбудеться V щорічний міжнародний форум «Креативна Україна».

Міжнародний форум «Креативна Україна» є найбільшою у Східній Європі платформою, яка збирає політиків та експертів для обговорення формування державної політики у сфері креативних індустрії.

Темою форуму у 2021 році є переоснащення креативних індустрій, тобто пошук нових інструментів і зміна звичних налаштувань, адже після пандемії неможливо повернутися до старих практик: креативний бізнес і державна політика потребують нових форматів — сталих, послідовних, довгострокових.

Цьогоріч «Креативна Україна» презентує напрацювання зі Стратегії розвитку креативних індустрій, діяльність Ради з розвитку креативної економіки, а також нові форми роботи креативних індустрій у постковідну добу.

Захід буде цікавим для всіх, хто працює або прагне працювати в креативних індустріях, бажає зробити свій бізнес ефективнішим, шукає нові партнерства і хоче поділитися власними ідеями про майбутнє українського креативного сектору.

Окрім презентацій та виступів, учасники зможуть відвідати секторальні модулі з восьми креативних напрямів відповідно до власних інтересів: кіно, мода, концертна та музична індустрія, маркетинг, книговидання, народні художні промисли та модуль партнерів. Присутні можуть долучитись до обговорень і пошуку оптимальних шляхів розвитку креативної економіки в Україні в умовах невизначеності. Основна мета таких зустрічей — зібрати ідеї для подальшого опрацювання у державні політики та програми.

Детальніше за посиланням.

Дивитись онлайн.

Міжнародний форум «Креативна Україна» 2021 проводить Міністерство культури та інформаційної політики України за підтримки програм USAID «Конкурентоспроможна економіка України» і «Трансформація комунікацій».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності