Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Онлайн-форум на тему: «Перехід на органічне виробництво: переваги для українських підприємств харчової та аграрної продукції»

23 Вересня 2021 15:57

Онлайн-форум на тему: «Перехід на органічне виробництво: переваги для українських підприємств харчової та аграрної продукції»

30 вересня 2021 року з метою промоції органічного виробництва відбудеться онлайн-форум на тему: «Перехід на органічне виробництво: переваги для українських підприємств харчової та аграрної продукції».

Форум стане корисним для виробників харчових та аграрних продуктів, які не мають органічного статусу та планують переходити на органічне виробництво або виготовляти органічну продукцію. Також захід буде цікавий тим, хто хоче дізнатися більше про стан ринку органічної продукції в Україні та країнах, до яких здійснюється експорт органічної продукції.

У форумі візьмуть участь основні стейкхолдери органічного ринку України, а також представники вже наявних підприємств виробників органічних продуктів харчування.

Запрошуємо виробників харчової та аграрної продукції долучитись до онлайн форуму 30 вересня з 10:30 до 13:30 на платформі Zoom.

Участь у заході є безкоштовною для учасників, які заповнять реєстраційну форму та отримають підтвердження від організаторів.

Теми:

Під час заходу говоримуть про наступне:

  • основні причини вирощування та виготовлення органічної продукції;
  • перехід на органічне виробництво: інструменти для досягнення цілей;
  • сучасні глобальні органічні тенденції та перспективи;
  • особливості органічної сертифікації в Україні;
  • про органічне виробництво від наявних гравців ринку;
  • експорт органічної продукції: сучасний стан та перспективи.

Програма

Модератор: Андрій Литвин, в.о. директора ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»

10:30–10:35 Вітальні слова

  • Анастасія Півнюк, головний експерт органічного компонента, швейцарсько-українська програма «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України».
  • Представник USAID AGRO (уточнюється)

10:35-11:05 ТОП-5 причин вирощувати та виробляти органічну продукцію

  • Анастасія Білич, керівниця маркетингової служби компанії «Арніка Органік»

11:05-11:35 Перехід на органічне виробництво: інструменти для досягнення цілей

  • Олена Корогод (Березовська), президент ГС «Органічна Україна»

11:35-12:05 Сучасні глобальні органічні тенденції та перспективи

  • Ірина Кухтіна, президент Асоціації «Ягідництво України»

12:05-12:15 Перерва

12:15-12:45 Особливості органічної сертифікації в Україні

  • Сергій Галашевський, директор сертифікаційного органу «Органік Стандарт»

12:45–13:30 Дискусія: Органічне VS неорганічне виробництво. Виробництво та експорт органічної продукції: стан та перспективи

  • Олег Науменко, засновник та CEO ТМ «BigBlue» від органічної ферми СВК «ЯГІДКИ»
  • Леся Матюшенко, Директорка відділу продажів компанії «Органік Мілк»
  • Представник компанії (уточнюється)

Реєстрація

Реєстрація триває до 28 вересня (23:59) за посиланням: https://forms.gle/uX3YXpTTojM3V3ZX9

Захід проходить у рамках проекту «Ukrainian Organic Export Days 2021», який реалізується ДУ «Офісом з розвитку підприємництва та експорту» спільно з асоціацією «Ягідництво України».

Цей захід став можливим завдяки підтримці Швейцарії у рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) та Програми USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО, яка реалізується компанією Chemonics International.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності