Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Онлайн-курс для підприємців «Інтернет-виставкова діяльність для бізнесу»

09 Вересня 2021 12:20

Онлайн-курс для підприємців «Інтернет-виставкова діяльність для бізнесу»

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» (Проєкт USAID) запрошує підприємців, представників мікро-, малого та середнього бізнесу із Донецької, Луганської областей та півдня Запорізької області, а також міста Генічеськ (Херсонська область) взяти участь в онлайн-курсі «Інтернет-виставкова діяльність для бізнесу».

Зареєструйтесь на курс і отримайте шанс відкрити нові ринки збуту через участь у професійних виставках, вдосконалити навички ведення успішних переговорів та презентацій, розробити унікальну торгову пропозицію вашого бізнесу.

Навчання триватиме з 14 вересня до 1 грудня 2021 року.

Участь у програмі – безкоштовна.

Проведення онлайн-курсу реалізується за адміністративної підтримки об’єднання підприємців – ГО «Взаємодія - Плюс». Із будь-яких питань щодо участі ви можете звертатися на гарячу лінію: (067) 880 3456 чи office@vzplus.org

Можливості

Цей курс буде корисним для тих, хто хоче:

  • Навчитись швидко шукати нових партнерів: постачальників, гуртових покупців за допомогою унікальної торгівельної пропозиції;
  • Отримати практичну допомогу в підготовці комерційних пропозицій та їх розміщенні на спеціальних майданчиках;
  • Дізнатись про досвід використання бізнес-виставок для просування бізнесу, збільшення продажів та розширення мережі ділових контактів;
  • Удосконалити навички створення рекламних матеріалів (інформаційних листівок, презентацій, промо- відеороликів, запрошень) та оформлення власних виставкових стендів для участі у виставкових заходах для бізнесу.

Програма курсу

Онлайн-курс ««Інтернет-виставкова діяльність для бізнесу» - це:

  • 8 онлайн-тренінгів у зручний час: робота з тренерами, обмін досвідом із досвідченими підприємцями та організаторами виставок.
  • Індивідуальні консультації від тренерів.
  • Нетворкінг, спільне онлайн-середовище учасників для обміну досвідом та підтримкою.
  • Розробка кожним учасником рекламно-інформаційних матеріалів, плану участі у виставках.
  • Одна офлайн-зустріч учасників для проведення симуляції участі у виставці та розвитку презентаційних, комунікаційних навичок.
  • Зі слухачами курсі працюватимуть два тренери: представник компанії з організації масштабних виставок, бізнес-заходів та фахівець, який професійно допомагає компаніям малого бізнесу підготуватися до продуктивної участі у виставках.

Реєстрація

Як зареєструватись на курс:

  1. Заповніть заявку: https://bit.ly/online-exhibitions
  2. Відповісти на дзвінок менеджера.
  3. Отримати запрошення листом та у СМС
  4. Підтвердити згоду на участь у курсі «Інтернет-виставкова діяльність для бізнесу» електронним листом у відповідь на запрошення.

Кількість місць у навчальному курсі обмежена. На основі поданих заявок комітет проведе відбір та сформує групу учасників. Учасники, які виконають практичні завдання, отримають сертифікат.

Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії «Схід економічних можливостей». Кампанія покликана привернути увагу всієї України до потреб і можливостей Сходу, адже ще ніколи у регіоні не було стільки ініціатив, покликаних покращити рівень життя населення, розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, відновлювати інфраструктуру. Ще ніколи не було стільки проєктів, готових залучати інвестиції та допомагати стати регіону сильним, креативним та привабливим для роботи й життя.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності