Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Міжнародна онлайн-подія «Ukrainian Organic Export Days»

01 Вересня 2021 10:06

Міжнародна онлайн-подія  «Ukrainian Organic Export Days»

20 вересня в Україні стартує масштабна секторальна В2В-програма для українських виробників органічних продуктів - «Ukrainian Organic Export Days», яка допоможе вітчизняним експортерам збільшити продажі до різних країн світу.

Організаторами заходу є Офіс з розвитку підприємництва та експорту та Асоціація «Ягідництво України».

Мета проекту – презентація потенціалу України у галузі виробництва органічних харчових продуктів та агропродукції, а також тенденцій українського ринку органічної продукції міжнародній спільноті, налагодження співпраці між українськими органічними виробниками та потенційними міжнародними партнерами.

Програма заходу базується на трьох основних напрямках, які українські експортери визначили основними згідно зі щорічним опитуванням потреб експортноорієнтованого бізнесу, а саме: сприяння інтернаціоналізації, підвищення іміджу України у світі, підвищення навичок ведення В2В-перемовин серед експортерів.

Цього року «Ukrainian Organic Export Days» проходитиме в онлайн-форматі, з 20 вересня до 1 жовтня 2021 року, та включатиме низку заходів, спрямованих на підвищення експортних компетенцій українських виробників органічних харчових продуктів та агропродукції. Загалом до участі у проєкті відібрано 31 українського виробника органічних свіжих та заморожених ягід, фруктів, зернових та бобових культур, соусів, джемів, снеків та олії.

Компанії, що пройшли відбір, також братимуть участь у серії індивідуальних онлайн-зустрічей у форматі В2В з потенційними іноземними партнерами.

Зазначимо, що ініціатива реалізується Офісом з розвитку підприємництва та експорту України спільно з Асоціацією «Ягідництво України». Проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), які виконуються компанією Chemonics International, а також за підтримки Швейцарії у рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності