Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Стартувала нова освітня програма для представників сфери послуг - Service Export Ukraine

20 Серпня 2021 15:57

Стартувала нова освітня програма для представників сфери послуг - Service Export Ukraine

Service Export Ukraine - це освітня програма для підприємців та експортерів сфери послуг України, які планують виходити на зовнішній ринок або бажають розвинути свою експортну діяльність в тому числі із використанням цифрових інструментів та секторальної співпраці.

Вперше учасники матимуть можливість цифровізувати свій бізнес вже під час Програми!

Переваги Програми

Програма дає комплексне та системне розуміння про те, з чого складається експортна діяльність підприємства сфери послуг, як почати експортувати чи інтенсифікувати свою експортну діяльність.

Опрацьовуючи питання надання послуг на зарубіжних ринках, Ви також розвинете навички ефективного управління бізнес-процесами, міжнародним маркетингом, якістю та фінансами. Після завершення курсу учасники зможуть компетентно, свідомо та професійно реалізовувати набуті знання.

Програма передбачає:

  • 2 формати участі: самостійний та з менторським супроводом;
  • 8 навчальних модулів за темами: Бізнес-стратегії експорту для сервісних компаній; Моделі виходу на зовнішній ринок; Аналіз попиту на послуги на міжнародному ринку; Дизайн послуги на експорт; Стратегії ціноутворення, управління попитом та прибутковістю; Подолання бар'єрів для входу та управління якістю; Маркетинг та продажі послуг на зовнішніх ринках, побудова відносин з ключовими клієнтами; Підготовка до експорту (план продажів, витрат, руху коштів, розрахунок рентабельності інвестицій)
  • Онлайн-сесії з міжнародними експертами-менторами Програми;
  • Доступ до закритого віртуального тренінгового центру, де проходить навчання учасників та розміщені навчальні відео та матеріали, а також оцінюють прогрес;
  • Нетворкінг та секторальна кооперація для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів та створення партнерств для експорту в сфері послуг;
  • Можливість додатково отримати низку онлайн-сесій з ІТ-менторами, які підтримають вас у процесі діджиталізації бізнесу (у форматі навчання з менторським супроводом).

Формат навчання

Самостійне навчання в онлайн-форматі

Для кого?

Підприємцям сфери послуг, які розглядають експорт як новий і важливий інструмент у розвитку компанії. Молодим спеціалістам зі сфер маркетингу, управління та економіки; кожному, хто бажає зрозуміти, з яких основних етапів складається експортна діяльність підприємства сфери послуг.

Який формат?

Дивіться лекції у віртуальному тренінговому центрі, вивчайте освітні матеріали та беріть участь в онлайн-сесіях запитань та відповідей з менторами стосовно розвитку експортної діяльності. Виконуйте завдання Програми та розробіть Покроковий експортний план для виходу на зовнішні ринки.

  • Кількість модулів: 8 (по 10 годин навчального матеріалу).
  • Тривалість відео-уроків: 1-2 години.
  • Наявність домашніх завдань: так, для самостійного вивчення.

Навчання з менторською підтримкою

Для кого?

Програма спрямована на підприємців сфери послуг, менеджерів зовнішньоекономічної діяльності, керівників компаній, що працюють у наступних галузях: логістика, інжиніринг, дизайн, видавничі послуги, реклама та PR. Для тих, хто вже здійснює експортну діяльність та зацікавлені у вивченні, освоєнні та ефективному використанні цифрових інструментів та інноваційних моделей для масштабування бізнесу, залучення нових споживачів на міжнародному ринку.

Який формат?

Пройдіть відбір, виконуйте завдання у супроводі міжнародних експертів галузі, розробіть детальний експортний план для вашої компанії та отримайте можливість працювати в секторальній групі для спільного виходу на зовнішній ринок за допомогою міжнародного ментора. Додатково отримайте можливість працювати з ІТ-менторами Програми та цифровізувати Ваші послуги для продажу на глобальному ринку.

  • Кількість модулів: 8.
  • Тривалість модулю: 2 тижні.
  • Тривалість відео-уроків: 1-2 години.
  • Тривалість онлайн-зустрічей: не менше 2 годин.
  • Тривалість менторських сесій з IT-менторами: 1-2 години.
  • Наявність домашніх завдань: так, є обов’язковими для виконання та їх будуть перевіряти тренери Програми.

Про Програму навчання, графік, експертів та багато іншого детальніше за посиланням: https://bit.ly/3mbNVJO

Реєстрація

Реєстрація - https://bit.ly/3koeOYH

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності