Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Міжнародна конференція «The 8th China International Logistics Development Conference»

19 Серпня 2021 11:56

Міжнародна конференція «The 8th China International Logistics Development Conference»

З 19 до 21 жовтня 2021 року у м. Баодін (Китай) відбудеться міжнародна конференція - «The 8th China International Logistics Development Conference», яка організована Baoding City The Belt and Road Trade Promotion Assoсiation за підтримки Національної комісії з розвитку та реформ Китайської Народної Республіки (КНР).

Також у рамках конференції проходитиме виставка інвестиційного, експортного, туристичного та культурного потенціалу країн-учасниць ініціативи «Один пояс, один шлях».

Таким чином, Офіс з розвитку підприємництва та експорту разом з Посольством України у Китайській Народній Республіці запрошують експортерів, зацікавлених у виході на китайський ринок, скористатись можливістю представити власні товари та послуги у рамках українського стенду.

Участь у заході дозволить презентувати експортний, інвестиційний, культурний та туристичний потенціали України, а також створити передумови для розширення присутності вітчизняних експортерів на китайському ринку.

Тож, якщо Ви бажаєте, аби про Вашу продукцію дізнались якомога більше потенційних міжнародних партнерів, будь ласка, надсилайте презентаційні матеріали англійською мовою (ppt/pdf) до 29 серпня 2021 року на електронну адресу – nbabanina@epo.org.ua.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності