Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Виставка локальних виробників - «Local Farmer Fest»

11 Серпня 2021 00:00

Виставка локальних виробників - «Local Farmer Fest»

За сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» 22-23 серпня 2021 року у Бердянську на Приморській площі відбудеться «Local Farmer Fest».

Понад 50 фермерів-виробників крафтової продукції з Донецької, Луганської та Запорізької областей приїдуть до Бердянська, щоб запропонувати покупцям свою продукцію.

Участь у фестивалі братимуть виробники сиру, ковбас, меду, солодощів, напоїв, соусів, джемів, морепродуктів. Впродовж двох днів фермери продаватимуть свої товари, запросять на дегустацію авторських сирів, ковбас та корисних солодощів. Також проведуть майстер-класи, лекції та розіграші призів. Цікавинкою фестивалю буде майстер-клас з відкачування меду.

Захід відбудеться у форматі маркету фермерських продуктів. Гості зможуть скуштувати та придбати товари безпосередньо у виробників. У рамках фестивалю відбудеться концерт.

Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії «Схід економічних можливостей». Кампанія покликана привернути увагу всієї України до потреб і можливостей Сходу, адже ще ніколи у регіоні не було стільки ініціатив, покликаних покращити рівень життя населення, розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, відновлювати інфраструктуру.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності