Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

IT Digest #11. Bugs, hex & source control

15 Липня 2021 10:00

IT Digest #11. Bugs, hex & source control

Добірка актуальної та корисної інформації для пошуку нових міжнародних партнерів та розширення «професійного горизонту» вже чекає у новому секторальному дайджесті від EЕРО.

До вашої уваги: огляди ринків, корисні поради від експертів Офісу, анонси заходів, запити на партнерство від іноземних компаній, оголошення про актуальні міжнародні тендери, а також експортні пропозиції та новини від партнерів.

Читайте. Плануйте. Дійте.

Шукають розробників

Україна є членом Світової організації торгівлі. В рамках даного партнерства існує можливість брати участь у міжнародних тендерах (GPA).

На сьогодні є 1629 актуальних тендерних можливостей у країнах ЄС, пов’язаних з ІТ-галуззю, а саме розробкою програмного забезпечення на замовлення. Офіс надає безкоштовну допомогу в участі в тендерах, що розміщені на порталі за посиланням.

Міжнародні державні закупівлі

З приєднанням України у травні 2016 року до Угоди СОТ про державні закупівлі (Government Procurement Agreement – GPA) для українських експортерів з’явився новий канал продажу – міжнародні публічні закупівлі. Наразі українські компанії можуть брати участь у публічних закупівлях 45 країн-учасниць GPA на умовах недискримінації та рівного ставлення до місцевих й іноземних компаній.

Дізнатись більше про участь в міжнародних тендерах

Як перетворити кофеїн на код та ще багато цікавого

Чим Україна так привабила ізраїльське серце та інвестиції

Які сектори від цього виграють та приваблюють увагу інвесторів? В які галузі вкладають наші сусіди, ізраїльські інвестори?

Дізнатись більше...

На порталі Дія.Бізнес з’явилась можливість безкоштовних консультацій для підприємців від 300 000 міжнародних експертів.

Кожен український підприємець може зареєструватися на безкоштовні консультації, заповнивши заявку англійською мовою:

Дізнатись більше...

Стартував прийом заявок на національний конкурс EastCode 2021

Призовий фонд конкурсу складає 100 000 доларів США. Переможці можуть отримати до 20 000 доларів США грантової підтримки на реалізацію своїх ідей або швидке прототипування у конкретних громадах від Програми ООН.

Дізнатись більше...

На межі реального та цифрового світу.

Якою буде IT Arena 2021?

Дізнатись більше...

Міжнародні онлайн-заходи

IT Arena, 7-9 жовтня 2021 року

Після року онлайн, IT Arena 2021 повертається у новому форматі: подія відбуватиметься як онлайн, так і офлайн. Запланована на 7-9 жовтня, IT Arena прагне максимізувати можливості для живого нетворкінгу та особистого спілкування, а також розширити аудиторію учасників, які зможуть долучитись із будь-якого куточка світу завдяки інтерактивній онлайн-платформі.

Реєстрація...

Robotics, Digitalization & Green Transition B2B Matchmaking, 17 серпня 2021 року

Безкоштовний В2В захід, який залучає компанії, організації та науково-дослідні установи з широкої галузі робототехніки, оцифрування, безпілотників та технологій зеленого переходу. Все для встановлення контактів з потенційними діловими партнерами.

Реєстрація...

Maabir Digital Energy Expo, 13-15 липня 2021 року

Великі компанії, МСП, дослідницькі установи, державні та приватні організації, асоціації та стартапи запрошуються взяти участь у Віртуальному заході зі зв’язків на Maabir.co, де будуть присутні сотні інвесторів, покупців та державних органів.

Реєстрація...

Back to Business - The International Matchmaking Event, 26 липня - 17 вересня 2021 року

Міжнародна подія для пошуку партнерів під час Європейського конгресу малих та середніх підприємств. Цей Конгрес малого та середнього бізнесу буде зосереджений цього року на чотирьох темах: штучний інтелект, екологія, медицина та автомобільна промисловість.

Реєстрація...

GAME WAVE FESTIVAL 2021, 24-26 вересня 2021 року

GAME WAVE FESTIVAL 2021 - це конференція - виставка, ігрової індустрії з можливістю призначення B2B. Розташований у приморському курортному готелі, він є ідеальним балансом ігрової індустрії, розваг, відпочинку, бізнесу та освіти.

Реєстрація...

Odessa Digital Forum 2021, 4 вересня 2021 року

Odessa Digital Forum 2021 — довгоочікуване міжнародна подія в області IT, в пост карантинну епоху. Тут зберуться професіонали з різних регіонів світу.

Реєстрація...

Що то за Джуніор, що не мріє стати Сініором!

Бліц-знайомство з фреймворками для автоматизованого тестування

Онлайновий мастер-клас «Блиц-знакомство с фреймворками для автоматизированного тестирования Retrofit, Citrus, RestAssured, Wiremock»

Реєстрація...

Стажування з менеджменту від Northell

Програма з менеджменту. Складається з двох напрямків: Project Manager Internship та Lead Generation Manager Internship

Реєстрація...

Компанія Ciklum оголошує про відкриття програми DevOps Academy у партнерстві з AWS по всій Україні

За результатами програми, найуспішнішим учасникам ми з радістю запропонуємо інтернатуру в Ciklum DevOps Team!

Реєстрація...

Тижневий інтенсив - Platform Week

Platform Week - це тижневий інтенсив, на якому ти дізнаєшся про перспективи роботи з трьома платформами - Salesforce, Apigee, MuleSoft - та зможеш покодити з експертами у лайв-режимі.

Реєстрація...

«Selenium Tools на Python» — вебинар от ITVDN

Selenium — найбільш популярний інструмент для тестування веб-інтерфейсів.

Реєстрація...

Підбірка матеріалів для аналітики

Перед початком експансії на закордонні ринки, радимо переконатись що Ви обрали правильний напрямок. В цьому Вам допоможе підбірка досліджень.

Матеріали та дослідження

Інформаційні платформи

Офіс з розвитку підприємництва та експорту пропонує підприємцям 6 інформаційних платформ, що забезпечують доступ до інформації про зовнішні ринки, огляди країн та вимог до товарів, розвиток навичок та компетенцій, оголошення про пошук партнерів.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності