Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Фасилітаційний форум «Тренди ринку в галузі легкої промисловості. Бізнес під час та після пандемії»

08 Червня 2021 16:17

Фасилітаційний форум «Тренди ринку в галузі легкої промисловості. Бізнес під час та після пандемії»

16 червня відбудеться фасилітаційний форум «Тренди ринку в галузі легкої промисловості. Бізнес під час та після пандемії», який організовує Клуб ділових людей - Україна у рамках ініціативи «COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ» проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що реалізовується за дорученням ЄС та уряду Німеччини Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Сьогодні у світі нестабільності та мінливості дуже важливо навчитися сприймати кризу не лише як час викликів, а й нових можливостей. Власне, в сучасних реаліях варто тримати руку на пульсі загальних трендів і ситуації в бізнес-середовищі.

Саме тому впродовж форуму обговорять актуальні тенденції бізнесу та змоделюють можливі сценарії розвитку легкої промисловості під час та після пандемії, спричиненої COVID-19. Подія стане платформою для дискусії та обміну досвідом підприємців та експертів у сфері легкої промисловості.сультанти та візіонери, які працюють з легкою промисловістю.

Цільова аудиторія

  • Власники та керівники бізнесів легкої промисловості (текстильне виробництво, виробництво одягу, виробництво взуття, дублення і оздоблення шкіри, вичинка і фарбування хутра, виробництво дорожніх виробів, сумок тощо, а також виробництво іграшок, фурнітури, столового посуду та ін);
  • Дизайнери в легкій промисловості;
  • Бізнес-консультанти та візіонери, які працюють з легкою промисловістю.

Можливості

  • Інформація про сучасні тренди в галузі легкої промисловості.
  • Моделювання сценаріїв розвитку галузі із іншими власниками бізнесу.
  • Інформація про актуальні бізнес-можливості для галузі легкої промисловості.
  • Налагодження контактів з великою кількістю представників бізнесу в галузі легкої промисловості під час Business Networking.

Умови участі

Участь можлива лише для керівників та власників малого та середнього бізнесу медичної галузі.

Вартість участі: безкоштовно завдяки спільному фінансуванню уряду Федеративної Республіки Німеччини і Європейським Союзом та підтримці GIZ.

Посилання на zoom-кімнату буде надіслано на Вашу пошту за годину до початку заходу. Детальніше - https://bit.ly/3pvtIhW.

Програма та реєстрація

Програма - https://bit.ly/3pvtIhW

Реєстрація - https://bit.ly/3fZaCxn

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності