Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Галузевий бізнес-форум «Укрлегпром: Промисловий діалог з владою»

07 Червня 2021 15:23

Галузевий бізнес-форум «Укрлегпром: Промисловий діалог з владою»

До Дня легкої промисловості України 9 червня у Черкасах відбудеться галузевий бізнес-форум «Укрлегпром: Промисловий діалог з владою». На ньому влада та представнии галузевого бізнесу налагоджуватимуть співпрацю між собою задля розвитку.

Захід пройде за підтримки Кабінету Міністрів України та Черкаської обласної держадміністрації. Організовує його Українська асоціація підприємств легкої промисловості, яка об’єднує понад 270 провідних галузевих підприємств в усіх регіонах України.

Форум відбудеться 9 червня 2021 року, 11:00-14:00, у конференц-залі готелю «Черкаси Палац» (Готель «Апельсин») за адресою: м.Черкаси, вул. Верхня Горова, 145.

Програма заходу додається.

Реєстрація учасників Форуму на ukrlegprom@ukrlegprom.org.ua (ПІБ учасника, підприємство, е-мейл, конт.телефон) обов’язкова – до 4 червня 2021 року.

Кількість місць безпосередніх учасників обмежена у зв’язку з пандемією та передбачено забезпечення дотримання необхідних санітарних норм.

Форум вже став традиційним напередодні професійного свята. Цьогоріч це ювілейна дата – 30 років легкій промисловості України. Долучитися запрошують представників малого та середнього бізнесу, які ведуть свою підприємницьку діяльність саме у сфері легкої промисловості.

Укрлегпром започаткував промисловий діалог з владою та Урядом у 2017 року задля оперативного реагування на галузеві виклики. Такий формат взаємодії сприяє відновленню довіри національного бізнесу легкої промисловості до держави та впровадженню заходів ефективного розвитку галузі. За результатами таких зустрічей з галузевий бізнес ухвалив конкретні привабливі рішення.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності