Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна та Азербайджан підпишуть Угоду з безпечності харчових продуктів

04 Червня 2021 14:35

Україна та Азербайджан підпишуть Угоду з безпечності харчових продуктів

Україна та Азербайджан домовились підписати Угоду з безпечності харчових продуктів, що обговорювалося під час зустрічі керівництва Держпродспоживслужби з представниками Посольства Азербайджану в Україні та делегацією Агентства харчової безпеки Азербайджану, про що повідомляє Держпродспоживслужба.

На сьогодні між Україною та Азербайджаном погоджено 12 форм ветеринарних сертифікатів на експорт з України до Азербайджану та 3 форми ветеринарних сертифікатів на імпорт з Азербайджану до України. Великим попитом в Азербайджані користується м’ясна продукція, кондитерські вироби, молоко та молочні продукти українського виробництва.

Підписання міжнародної Угоди дозволить не лише зберегти існуючі обсяги торгівлі, а й відкрити нові ринки для представників бізнесу обох країн.

Під час зустрічі були обговорені ключові напрямки двостороннього співробітництва. Учасники домовилися про обмін досвідом та тісну комунікацію для оперативного вирішення питань, які виникають в рамках двосторонньої співпраці.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності