Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Практичні інтенсиви «Grow up: Agro» для МСП у травні-червні

19 Квітня 2021 11:47

Практичні інтенсиви «Grow up: Agro» для МСП у травні-червні

Розвиток бізнесу в контексті пошуку нових каналів збуту – один із головних викликів, які стоять перед малим бізнесом в Україні.

Для того, щоб допомогти підприємствам знайти правильні рішення й підвищити ефективність їх роботи, Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA) у співпраці з Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC), ДУ «Офіс з просування експорту України» за фінансування Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) запустили навчальний проєкт «Практичні інтенсиви Grow up: Agro».

Grow up: Agro – це триденний навчальний інтенсив та серія менторських сесій в онлайн-форматі, яка допоможе вдосконалити навички управління підприємствами та сприятиме виходу бізнесу на новий рівень.

Практичні інтенсиви «Grow up: Agro» - це програма онлайн-навчання з метою виходу на нові ринки збуту для представників мікро-, малого та середнього бізнесу, що є виробниками та переробниками наступної продукції:

  • молоко та м'ясо
  • овочі, фрукти та ягоди
  • кондитерські вироби
  • аквакультура

Регіональна залученість учасників (області реалізації діяльності): Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Харківська, Херсонська, Черкаська.

Запрошуємо Вас взяти участь у «Практичних інтенсивах Grow up: Agro» у Zoom-форматі:

  • 18 травня 2021 р.
  • 1 червня 2021 р.

Реєстрація вже відкрита!

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/3mGyXcU.

Більше інформації на сайті: https://bit.ly/2PRD2PO.

Проєкт «Практичні інтенсиви Grow up: Agro» реалізовується Українською асоціацією бізнесу і торгівлі (UBTA) у співпраці з Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC) та ДУ «Офіс з просування експорту України» за фінансування Проєкту міжнародної технічної допомоги «Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності