Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Навчальний курс «E-commerce» для самозайнятих осіб та МСБ Донецької, Луганської, півдня Запорізької областей, а також міста Генічеськ

06 Квітня 2021 12:01

Навчальний курс «E-commerce» для самозайнятих осіб та МСБ Донецької, Луганської, півдня Запорізької областей, а також міста Генічеськ

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» розпочинає реєстрацію на новий онлайн-курс «E-commerce» для самозайнятих осіб та представників мікро-, малого та середнього бізнесу Донецької, Луганської, півдня Запорізької областей, а також міста Генічеськ.

Для кого курс

Курс розроблений для новачків, а також для підприємців/підприємниць, що вже продають товари та послуги на найпопулярніших міжнародних торгівельних майданчиках - Etsy та Amazon, хочуть збільшити обсяги продажу та залучити клієнтів з усього світу.

Про курс

Навчальний курс складаться із двох блоків, присвячених платформам Etsy та Amazon відповідно. Загалом - це вісім тематичних модулів, тривалістю три години кожен.

Навчання буде побудоване на основі практичних вправ, включаючи індивідуальні та групові заходи, практичні кейси та семінари. Окрім того, учасники/учасниці тренінгової програми матимуть змогу отримати індивідуальну консультацію тренера та підтримку під час реєстрації на торгівельних платформах Etsy чи Amazon та перших продажів.

У рамках навчального курсу Ви дізнаєтесь:

  • Як правильно зареєструватись, підключити платіжні системи, розміщувати свої товари на Amazon або Etsy;
  • Як зареєструвати оголошення, правильно оформити магазин, розробити дизайн, який би приваблював більше відвідувачів-потенційних клієнтів;
  • Особливості дропшипінгу;
  • Принципи конверсії та просування товарів на міжнародних торгівельних майданчиках;
  • Просування власного магазину в мережі: SEO та органічний трафік;
  • Особливості брендингу.

Також Ви дізнаєтеся, як почати справу із невеликим бюджетом і швидко розширюватися, визначати кращі товари для продажу та розробити стратегію просування та масштабування власних продажів.

Місце та час проведення

Навчальний курс розпочинається 14 квітня 2021 року, онлайн-сесії проходитимуть раз на тиждень.

Місце проведення: платорма ZOOM.

Участь - безкоштовна.

Реєстрація

Реєстрація відкрита та заявки приймаються до 12 квітня 2021 року.

Щоб подати заявку на курс, реєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/7vshFHPKcy2H8cNf6

Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії «Схід економічних можливостей». Кампанія покликана привернути увагу всієї України до потреб і можливостей Сходу, адже ще ніколи у регіоні не було стільки ініціатив, покликаних покращити рівень життя населення, розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, відновлювати інфраструктуру. Ще ніколи не було стільки проєктів, готових залучати інвестиції та допомагати стати регіону сильним, креативним та привабливим для роботи й життя.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності