Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Опитування «Інноваційна діяльність в Україні: чинники успіху та перешкоди» продовжено до 12 березня

18 Лютого 2021 12:40

Опитування «Інноваційна діяльність в Україні: чинники успіху та перешкоди» продовжено до 12 березня

Громадська спілка «Фонд підтримки реформ в Україні» у межах проєкту «Використання та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі», який реалізовує Німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини, проводить опитування серед власників, керівників, менеджерів бізнесу та організацій з метою виявлення перешкод для здійснення інноваційної діяльності бізнесу в Україні.

Бенефеціаром проєкту виступає Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

  • Якою є ситуація з монетизацією інновацій у різних секторах?
  • Якої допомоги потребують компанії для успішного виведення нових і вдосконалених продуктів, послуг на ринок України та експортні ринки? Ці та інші питання є предметом дослідження.

Мета опитування полягає у виявленні потреби бізнесу у сфері інноваційної діяльності та визначенні можливостей і форм співпраці з державою в частині монетизації інновацій.

Опитування за цим посиланням і складається з 28 питань. Це займе 10 хвилин Вашого часу.

Усі респонденти отримають можливість ознайомитись з презентацією-результатом опитування. Опитування триватиме включно до 12 березня 2021 року.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності